Culinair genieten bij Club Med
Proeven. Smullen. Genieten.
Of u nu een fijnproever bent, nieuwsgierig naar nieuwe gerechten of op zoek naar een bijzondere culinaire beleving, onze exclusieve restaurants en Food Concepts zijn ontworpen om u ware momenten van ontspanning te bieden. Bij Club Med combineren we traditie en innovatie, zodat u het beste en lekkerste van elke bestemming kunt ervaren.
Club Med onthult zijn nieuwe kookboek
70 recepten ontwikkeld door de chefs van de Club Med Resorts over de hele wereld, geïnspireerd door lokale culinaire tradities.
Bestel hier het kookboek
Op elk moment, voor elk plezier
Bij Club Med staat culinair genieten synoniem voor diversiteit en flexibiliteit. Elk Resort heeft minstens twee restaurants en meerdere bars, met mogelijkheden om elk moment van de dag wat te snacken. Of u nu zin hebt in een laat ontbijt, een lunch aan het zwembad of een chique diner, u vindt altijd wat u zoekt.
De keuken biedt een rijke keuze aan gerechten, van lokale specialiteiten tot internationale recepten, waaronder vegetarische opties en signature dishes. Van cocktails op maat tot smakelijke desserts, elke maaltijd wordt een echte smaakreis.
Voor de kleintjes bieden we op maat gemaakte menu's met huisgemaakte puree, babyvoeding en zuivelproducten. Essentiële benodigdheden zoals hoge stoelen en flessenwarmers zijn binnen handbereik, en voor wie een gezinsvriendelijke ervaring wil, zijn er gezinsvriendelijke eetgedeeltes in onze restaurants.
Onze restaurants
Het Signature Buffet van Club Med is het culinaire hart van elk Resort. Het is een plek waar mensen samenkomen om te genieten van een heerlijke en smakelijke keuken, bestaande uit internationale en lokale gerechten.
- Diversiteit aan gerechten: Ontdek elke dag meer dan 30 verschillende recepten, van klassieke grillgerechten tot lokale specialiteiten, evenals vegetarische en evenwichtige opties.
- Het buffet: Het buffet is georganiseerd volgens de verschillende bereidingswijzen (braden, wokken, stomen, grillen), waardoor culinaire variatie voor elke smaak gegarandeerd is.
- Live show cooking: Onze chef-koks bereiden met passie de lekkerste gerechten achter live cooking stations en serveren ze op mooi opgemaakte borden. Zo geniet u van een met liefde bereid gerecht, én ziet uw bordje er ook nog eens prachtig uit!
Duurzame inzet: Naast de nadruk op kwaliteit en diversiteit hanteert het Signature Buffet slimme strategieën voor het beheer van voedselverspilling, wat zorgt voor een culinaire ervaring die zowel verfijnd als verantwoord is.
Onze bars
De bars in de Resorts vormen het middelpunt van het sociale leven en bieden u een eindeloze keuze aan mogelijkheden gedurende uw vakantie:
- Ambachtelijke cocktails, wijnen, sterke dranken en bieren
- Verse vruchtensappen en frisdranken
- Koffie en thee
- Sfeervolle aperitieven en live entertainment
Vier speciale gelegenheden*
Stap binnen in onze Premium wijnkelders en bars waar onze sommelier en cocktailspecialisten u begeleiden door een deskundige selectie van topwijnen, champagnes en sterke dranken. Met jaargangen uit alle hoeken van de wereld, proeverijen en sigarenmenu's vinden kenners en beginnende liefhebbers zeker de perfecte combinatie om hun maaltijden aan te vullen of een evenement te vieren.
Duurzame inzet: Al onze Resorts hebben single-use plastic producten stap voor stap uit bars, restaurants en kamers verwijderd. Dankzij deze maatregelen is het gebruik van plastic flessen in onze Resorts met 30% verminderd tussen 2019 en 2023.
*Met toeslag
Ontdek onze paradijsjes voor foodies
Heerlijk en lokaal
Elke maaltijd is een uitnodiging om te reizen, of u nu geniet van Asal Usul Pepes op Bali of van Ceviche & Sancocho Dominicano in de Dominicaanse Republiek. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en van de hoogste kwaliteit, met een evenwichtig en ruim aanbod.
Lokale delicatessen worden ter plekke bereid door onze teams die getraind zijn om u de meest verfijnde specialiteiten van elke bestemming te laten proeven. Door authentieke gerechten te mengen met gedurfde specialiteiten, nemen we u bij elke maaltijd mee op een wereldreis, waarbij u zich laat onderdompelen in het ritme van de lokale smaken.
Duurzame inzet: In 2023 zijn 60% van de verse producten afkomstig van lokale leveranciers en bijna 200 ton van het Green Farmers programma in Senegal, Brazilië, Marokko, Indonesië, Mauritius en de Seychellen.
Het Franse erfgoed waarderen
In al onze Resorts kunt u genieten van de Franse culinaire tradities en smaken, die een eerbetoon vormen aan onze geschiedenis en DNA, en die de kunst van het leven en de verfijnde keuken omarmen.
Zachte croissants, vers gebak (even smaakvol als aantrekkelijk), vers stokbrood en charcuterie, samen met zorgvuldig geselecteerde wijnen, zijn slechts enkele van de verleidelijke lekkernijen waar u in elk Resort van kunt genieten.
- Gemiddeld 10 soorten versgebakken brood, van traditioneel stokbrood tot glutenvrije opties of zelfgemaakte brioches en versgebakken gebakjes.
- Elke dag een selectie van 10 Franse kazen.
- Traditionele en vernieuwde Franse gebakjes en taarten voor fijnproevers.
- Ontdekking en proeverij van wijnen in combinatie met smakelijke hapjes.
Culinair vakmanschap
In elk Resort tonen onze chef-koks en hun gepassioneerde teams hun grote creativiteit en laten ze een culinaire kunst zien waarin authentieke en lokale, seizoensgebonden en internationale gerechten centraal staan.
Met warme en attente service, passie voor delen en professionele expertise, bieden zij culinaire ervaringen die de essentie van de Franse culinaire traditie weerspiegelen.
Essentiële samenwerkingen met vooraanstaande namen in de Franse keuken versterken en bevorderen onze culinaire uitmuntendheid:
- Het Institut Lyfe, een gerenommeerde school voor culinaire kunsten en gastvrijheid.
- De chef-koks van Ferrandi Paris, beroemd om hun opleiding van 's werelds culinaire elite, creëren de exclusieve menu's in het Monte Carlo restaurant aan boord van de Club Med 2 .
Een plek om samen te komen en geweldige momenten te delen
Bij Club Med is elke dag een verhaal, vol intense en levendige culinaire evenementen. U kunt feestelijke momenten delen onder het genot van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes, zowel in de restaurants en bars als daarbuiten.
Borrelen bij zonsondergang, iconische tuinfeesten, strandbarbecues en après-ski op unieke locaties, theetijd met zelfgemaakt gebak en artistieke happenings zijn slechts een greep uit de verrassingen die op u wachten.
Diner op maat* in een idyllische omgeving
Naast de feestelijke momenten kunt u bij Club Med genieten van een unieke culinaire ervaring dankzij de diners op maat. Stelt u zich eens voor: een privédiner aan zee of in een villa, met een chef-kok die speciaal voor u een exclusief menu bereidt.
Of u nu kiest voor een barbecue op het strand of een diner geïnspireerd door lokale smaken, elk gerecht is ontworpen om uw avond onvergetelijk te maken.
*Met toeslag